Neviete ako zariadiť váš nový dom? Pomôže vám virtuálna realita!

Vlado Voštinár spolu s realitnými maklérmi už niekoľko rokov hľadá nové bývanie pre našich divákov. Záujemcom vždy ponúkne tri nehnuteľnosti plus bonusovú možnosť, ktorá môže zamiešať karty. Ktorý dom sa najviac zapáči Natálii?

S reláciou Nové bývanie sa teraz pozrieme na Záhorie, kde bude Vlado Voštinár hľadať rodinný dom pre Natáliu s rodinou. Záujemkyňa sa so sestrou venuje reštaurovaniu staršieho nábytku, preto je dôležité, aby bola na pozemku garáž alebo dielňa, kde budú pracovať.

​Moderátor ukáže Natálii tri zaujímavé ponuky plus bonusovú možnosť, ktorou je rodinný dom šitý na mieru. Spoločnosť Wienerberger používa pri stavbe keramické materiály, ktoré majú dlhú životnosť. ,,Je to prírodný materiál, má vynikajúce akumulačné schopnosti a poskytuje zdravé bývanie,“ vysvetlil zástupca firmy Michal Dobrovodský. Natália si pomocou virtuálnej reality s 3D okuliarmi pozrela ako môže vyzerať dom, ktorý je už zariadený a pripravený na bývanie. Záujemkyňa bola ohúrená a okamžite by sa do tejto nehnuteľnosti nasťahovala.

Sledujte reláciu Nové bývanie dnes o 17:50 hod. na JOJke!