Pôvod krásnych tričiek je odhalený a vy ich môžete aj vyhrať!

Kto stojí za novou módnou značkou? Chcete poznať podrobnosti a získať štýlový kúsok do vášho šatníka?

Videli ste teasingovú kampaň na novú módnu značku? Publikovali sme ju tento týždeň a aj sme vám naznačili, že za všetkým stojí „niekto z Paneláku“. Tí, ktorí tipovali, že sa jedná o herca Sylvaina Machaca alias seriálového Frederika, hádali správne. Ak sa pýtate, že čo vyhrávate za svoje správne tipy, tak vás musíme sklamať: zatiaľ nič! Zato tentoraz vám prinášame súťaž s otázkou, za ktorú vás aj odmeníme.

Sylvain Machac prichádza v spolupráci s firmou Slovenka so svojou prvou kolekciou originálnych módnych tričiek ktoré vychádzajú pod značkou „Beard&Fringe“ – čiže brada a ofina. Vyrábajú sa pre ženy aj pre mužov, pričom na dámskej verzii nájdete dievčatá v rôznych pózach, ktoré spája ofina a na pánskych zasa mužov, ktorí majú nielen dlhé vlasy, ale hlavne hustú bradu! Musíte uznať, že sa jedná o skutočne štýlové kúsky, ktoré si obľúbili už aj niektoré tváre zo šoubiznisu a to sa tičká ešte len dostávajú na trh!

Čo musíte urobiť pre to, aby ste získali jedno z 12 tričiek, ktoré do súťaže venoval Sylvain spolu so Slovenkou? Pošlite správnu odpoveď na otázku: Ako sa volá prvá kolekcia „Beard&Fringe“ od Sylvaina Machaca? Odpoveď nájdete na oficiálnej stránke projektu, kde si tričká môžete aj predobjednať. Tam nájdete aj viac informácii o projekte a o hercovi samotnom.  

Odpovede spolu s vašimi kontaktnými údajmi a preferenciami (ktoré tričko chcete) posielajte na [email protected]!