Hurka v mäsiarstve

Profesionál Hurka vás pozýva do svojho raja na zemi!

Lukáša Latináka uvidíte na prestížnom Klobásovom festivale v Sládkovičove už na budúcu sobotu.

Kedykoľvek vidíte Karola HurkuProfesionáloch v kancelárii, má so sebou svoj povestný „lopárik“, na ktorom krája klobásky. Lásku ku klobáse majú Karol Hurka a Lukáš Latinák spoločnú. Svedčí o tom aj fakt, že sa obľúbený herec zúčastní  7. ročníka Klobásového festivalu v Sládkovičove. Nepríde ako exkluzívny hosť alebo nebodaj ako moderátor, ale bude súťažiť. So svojim tímom odprezentuje vlastný recept na originálnu klobásu, no bude mať tvrdú konkurenciu – okrem neho do Sládkovičova 22. februára pricestuje viac ako 20 tímov, všetko skúsení „klobáskari“. Klovásový festival je totiž už preslávenou akciou mesta.

Organizátorom akcie je Klobáskový klub, ktorému sa podarilo vyhrať 2. miesto na najväčšom klobásovom festivale v Békešskej Čabe. Toto podujatie sa im tak zapáčilo, že sa rozhodli časť z neho presunúť aj k nám na Slovensko. „Začínali sme mestskou zabíjačkou, ktorú však už dnes organizuje mnoho miest a obcí. My sme sa rozhodli  špecializovať na klobásy, ktoré sú typické pre tento región a sú našim kultúrnym dedičstvom,“ hovorí František Ruman, šéf OZ Klobáskový klub.

Ten vás spolu s Lukášom Latinákom pozýva 22. februára o 10:00 do Sládkovičova, nenechajte si ujsť  túto jedinečnú akciu, pretože budete mať možnosť ochutnať rôzne zabíjačkové špeciality a uvidíte zápolenie prestížnych tímov zo Slovenska, Česka a Maďarska. Nebude chýbať ani patričný kultúrny program!