Filip Hudec a Laci Fabo zahviezdia v Riskuj! Aha, čo nám o sebe povedali tváre z JOJ Športu!

Riskuj! vďaka spolupráci s Tiposom prináša nejednu športovú hviezdu, ale aj moderátorov JOJ Športu vo vedomostných súbojoch!

Filip Hudec je moderátorom športovej televízie JOJky a netají sa tým, že patrí medzi fanúšikov relácie Riskuj! Podľa jeho slov ju s manželkou pravidelne doma sledujú. Netreba sa preto čudovať, že prijal vďaka Tiposu a TV JOJ výzvu zasúťažiť si v nej. Ak by raz hľadali nového moderátora do Riskuj!, určite by mohli osloviť Filipa, ktorý má skvelý prehľad a je v relácii ako doma. "Rád by som to skúsil, ale zatiaľ sa cítim lepšie v tom športe, ale bavilo by ma to," prezradil Filip. Vo vedomostnom súboji sa stretne spolu s Ladislavom Fabom, moderátorom a komentátorom JOJ Šport. Obaja ukážu, že si veľmi zdatní nie len v oblasti športovej tematiky! 

Motiváciou pre účasť boli pre oboch, samozrejme, nahraté peniaze, ktoré poputujú na podporu športových talentov. Ako kolegov ich však motivovalo tiež, že si zmerajú svoje sily. "Dokonale sa naplnili moje očakávania a predpoklady, s ktorými som do toho išiel," prezradil Laci. Chalani sa dnes podvečer na JOJke stretnú v "súboji" s hokejistom Romanom Jurákom, ktorý ich perfektne doplní! 

Sledujte Riskuj! dnes o 17:00 na JOJke!

Tagy: Riskuj