Slanina tit

Chudnutie u Bučkovcov sa začína! Prvý deň prinesie konflikty aj slzy

Súťažiacich sprevádzajú aj netradičné osudy.

Dnes nastáva veľký deň pre desiatku obéznych súťažiacich, ktorí by chceli začať nový život na Sihle u Bučkovcov. Súťažiaci so sebou okrem nadbytočných kíl na farmu prinášajú aj vlastné príbehy, ktoré vám predstavili na našej stránke slanina.joj.sk. Počas ich prvého dňa na Sihle nebudú chýbať slzy, bolesť, no ani konflikty.

Anka privíta súťažiacich klasickým rituálom, no pre novú šou si zabezpečila aj zbrusu novú keľničku. Úvodné zoznamovanie neprinesie iba mnoho Ankiných vtipných hlášok, ale aj prvé váženie. Keď sa Denisa ledva postaví na váhu, Anka sa spontánne opýta: To prečo si sa takto dokotila? To už je aj prasa na zabitie s takou váhou!“ Keď sa zas dozvie, že Jožo váži cez 200 kíl, nechce ho na váhu ani pustiť: „To nemáme ani váhu na toľko! Ja sviňu takú nedochovám!“ Problém nastane, keď sa majú ísť všetci spoločne najesť. Anka zistí, že sa jej do maličkej kuchyne zmestí ledva polovica súťažiacich a tak si ostatní na jedlo musia počkať.

Prvé slzy na seba nenechajú dlho čakať. Denisa sa po vynášaní močovky a ďalších prácach unaví a odkazuje domov: “Držte mi palce, je to tu drina, prvý deň a už nevládzem!” Príde aj na jej výpoveď a smutný príbeh. Veľmi túži po bábätku, no pre obezitu sa im s priateľom nedarí. “Mám hrozne rada deti. A keď vidím mamičky s kočárikmi, je to pre mňa veľmi ťažké. Keď schudnem, je tam veľká šanca, že budem mať bábätko.” Kydanie hnoja zas prinesie prvý konflikt. Debata pri práci prinesie reči, ktoré nikto pred ostatnými nevysvetlí, ako to naozaj je. Keď sa súťažiacim začne do kydania montovať Jano Bučko, ktorý chce, aby hnoj z vlečky rozhodili, nastane menšia vzbura. Nikomu sa nepáči, že musí byť zaborený v hnoji. Navyše sa všetci zhodnú, že Martina robí najmenej.

Sledujte prvý deň chudnutia u Bučkovcov, Slnko seno slanina štartuje o 20:30 na Jojke!