Tučkovia

Tučkovia zabojujú o prežitie sami: Piati musia odísť!

Súťaž v nosení slamenných balíkov rozhodne, kto ostane na Sihle.

Na tučkov čaká veľké prekvapenie. Ak si doteraz mysleli, že cesta za krajším telom a odmenou 10 000 eur bude závisieť hlavne od finálového Veľkého váženia, tak sa mýlili. Kto to s chudnutím myslí skutočne vážne, mal dosť času na to, aby sa za dva týždne na Sihle dal do takej formy, aby dnešnú úlohu zvládol. Dnes totiž bude o zotrvaní tučkov u Bučkovcov rozhodovať dôležitá súťaž. Kto prehrá, ide domov!

Mama Anka rozdelí chudnúcich súťažiacich do dvoch tímov, ktoré budú súťažiť v nosení slamenných balíkov. Ten, kto doteraz na Sihle makal najmenej, bude pre svoj tím poriadnou záťažou. Balíky totiž budú nosiť do kopca a v momente, keď už nezvládnu ísť ďalej, predajú balík ďalšiemu členovi tímu. Takto sa budú škriabať do kopca, no iba jeden tím sa dostane do cieľa ako prvý. A práve ten sa na farme Bučkovcov udrží a bude môcť ďalej bojovať o lepšiu postavu a 10 000 eur!

Miesto po piatich odídencoch zaplnia strážni anjeli, ktorí budú dávať pozor na zvyšných tučkov a ich kilogrami. K Bučkovcom prídu v rámci podporného tímu Danka a Janka z Farmár hľadá ženu, podarený párik homosexuálov Ivan a Peťo z Extrémnych rodín a Vierka, ktorá hladinu rozvírila v reláciách Hotel Paradise a Mama ožeň ma. A práve Vierka sa postará o prvý škandál, vďaka ktorému už aj na Sihle schytá prvé facky!

Sihla zažije veľké zemetrasenie v Slnko, seno, slanina už dnes o 20:20 na Jojke.