Som mama - Kristína Tormová a Jiří Havelka

Jeseň na obrazovkách ovládnu matky: Prichádza nový seriál Som mama!

Na čo sa môžete tešiť?

Už túto jeseň sa na obrazovky JOJky dostane nový komediálny seriál voľne inšpirovaný známou a úspešnou knihou Som mama z pera populárnej herečky Kristíny Tormovej. Rovnomenná televízna séria prinesie pohľad na život nezávislej Tiny, ktorej ho naruby obráti neplánované tehotenstvo, navyše s mužom, ktorého stretla len nedávno.

Tina sa v priebehu siedmich mesiacov rizikového tehotenstva, počas ktorého čaká rovno dvojičky, musí vysporiadať so sériou nových situácií. S priateľom Robom si musia zvyknúť na spoločné bývanie, absolvovať zoznámenie rodičov, zvládnuť finančné náklady, nápor rôznych trendov či diskusných fór, ale aj prípravu na pôrod v materskom centre. Každá epizóda seriálu bude mať svoju hlavnú tému a dej pospájajú monológy Tiny, ktorá bude preberané témy glosovať.

Ústrednú dvojicu v seriáli Som mama si zahrajú Kristína Tormová a Jiří Havelka, ďalšie postavy stvárnia Zuzana Kanócz, Daniela Šencová, Štefan Martinovič, Boris Farkaš, Anna Šišková, Henrieta Mičkovicová, Ján Dobrík, Zuzana Tlučková, Michaela Čobejová či Ady Hajdu