Duet Mirky Partlovej a Lukáša Adamca musíte počuť: Táto kultová pieseň vás dostane!

Silvestrovská noc patrila na JOJke novej zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku. Ako špeciálni hostia sa predstavili Mirka Partlová a Lukáš Adamec a keďže obaja sa živia spevom, na pódiu si strihli krásny duet. Spoločne zaspievali kultovú skladbu Tri slová a výsledok naozaj stál za to!

Novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku, ktorú sme po prvý raz videli v Silvestrovskom špeciáli, mali pod taktovkou Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Okrem vynikajúcich vtipov sme mali možnosť vidieť aj dva originálne skeče i hranú pódiovú scénku z pera scenáristu Tomáša Dušičku, v ktorej sa ako hosťujúci herec predstavil obľúbený komik Fero Joke! O dynamické pesničky sa zas postaral Ondrej Kandráč a Vtipný band.

Vtip za stovku - Mirka Partlova a Lukas Adamec Zdroj: TV JOJ

​Ako špeciálni hostia sa predstavili Mirka Partlová a Lukáš Adamec, ktorí reprezentovali dve skupiny - Záhorákov a Východniarov. Nuž, a keďže sa obaja živia spevom, nemohol chýbať ani ich spoločný duet. Na pódiu zaspievali legendárnu pieseň Tri slová z muzikálu Neberte nám princeznú, ktorú v origináli zaspievali Marika Gombitová a Miro Žbirka. Mirka a Lukáš sa tejto neľahkej úlohy zhostili naozaj bravúrne a výsledkom je krásny duet, ktorý vás dostane. Pozrite si ho ešte raz vo videu HORE!