Viete, ako vzniklo slávne Mŕtve more? Tento vtip od Filipa Tůmu vás poriadne pobaví!

Dvaja moderátori, dvaja exkluzívni hostia a dve kategórie diváckych vtipov. Na to všetko sa môžete tešiť v úplne novej zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku, ktorú budú uvádzať moderátori Ondrej Kandráč a Filip Tůma. A, že o zábavu nebude núdza, dokazuje aj malá ochutnávka z najnovšej časti!

Novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku, ktorú ste po prvý raz mohli vidieť na Silvestra, budú mať pod taktovkou Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Pobavia vás aj dva originálne skeče, pointu ktorých sa pokúsia hostia uhádnuť. Vyvrcholením šou bude hraná pódiová scénka z pera scenáristu Tomáša Dušičku, v ktorej sa ako hosťujúci herec predstaví obľúbený komik Fero Joke. O dynamické pesničky sa postará Ondrej Kandráč a Vtipný band.

V najnovšej časti sa môžete tešiť na moderátora Andreja Bičana a na speváka Tomáša Bezdedu. Obaja si zahrajú v scénke, ale najmä budú v jednotlivých kolách proti sebe súťažiť v interpretácii diváckych vtipov. Skôr než sa tak stane, uvedú moderátori jednotlivé kategórie vtipov tematickými ukážkami, ktoré rozhodne budú stáť za to. "Traja poľovníci sa dohadujú, kto je lepší poľovník. Jeden hovorí: Ja som v Afrike na 500 metrov zastrelil slona. A druhý hovorí: To je nič. Ja som plával v Atlantiku a holými rukami som zaškrtil veľrybu. Tretí počúva a hovorí: Chlapci, poznáte Mŕtve more? Keby ma nestretlo, ešte by žilo," povie Filip Tůma a všetkých tým poriadne pobaví.


Sledujte novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku od 2. februára každý piatok o 20:40 na JOJke!