Ironická, nebojácna a ostrieľaná: Postavu Zuzany Kronerovej z nového seriálu si zamilujete!

Seriálová novinka Vytoč môjho agenta štartuje na JOJke už 20. marca a ukáže nám svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov. Jednu z hlavných postáv si zahrala fantastická herečka Zuzana Kronerová a už teraz vám garantujeme, že jej rolu budete milovať!

Agentka Yveta je prototyp ženy, ktorú už v živote nič nerozhádže a nič nezlomí. Ona už totiž zažila asi všetko, a preto sa ani ničoho a nikoho nebojí. Má obrovský nadhľad a veľkú dávku irónie. To tvorí dokonalú kombináciu, vďaka ktorej budete túto postavu milovať. Jej ironické názory a poznámky sú dobrým protipólom Jiřího prílišnej citlivosti a Mariánovej praktickosti. „Yveta je stará škola. Bola produkčnou a teraz je agentkou. Pozná všetky filmy, všetkých režisérov – svetových aj domácich. Je to žena, ktorá pozná život, ale má nadhľad a svoj suchý humor. Vo vnútri je to citlivý človek, aj keď sa navonok tvári drsne,“ povedala pre joj.sk o postave Zuzana Kronerová, ktorá Yvetu stvárňuje.

Vytoč môjho agenta - Zuzana Kronerova Zdroj: TV JOJ

Yvetina pozícia v agentúre je skôr poradenského charakteru. Často má väčší nadhľad a jej rázne vstupy sú nielen zábavné, ale aj konštruktívne a realistické. No ako sa hovorí – aj ona má v skrini svojich kostlivcov. Sama vo svojom vnútri totiž rieši otázku, či pre ňu má ešte zmysel pracovať v prostredí, kde už takmer nikto z jej rovesníkov nezostal...

O čo je novinka Vytoč môjho agenta?
Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. V nej je každý deň plný práce a ľudských nástrah: snaha uspokojiť náročné potreby hereckých hviezd, neustály boj s konkurenciou, komplikované osobné vzťahy, ktoré sa často prelínajú s pracovnými záležitosťami. To všetko musí agentúrny tím zvládnuť a obstáť každý deň v boji, ktorý prináša mnoho absurdných a komických situácií, ako aj dojímavé momenty a skutočné ľudské drámy. Jedinečnosť celého projektu dopĺňa veľmi zábavný model, v ktorom hrajú sami seba herecké hviezdy reprezentované agentúrou. Agenti spolu fungujú ako zábavne rozháraná a citovo veľmi prepojená rodina, ktorá sa napriek všetkým prekážkam dokáže v prípade ohrozenia vždy zomknúť.

Hlavné postavy agentov kastingovej agentúry získali Zuzana Kronerová, Tomáš Maštalír, Kryštof Hádek a Martha Issová. Samých seba, teda hercov v agentúre, stvárnia Klára Issová, Iva Janžurová, Sabina Remundová, Zlata Adamovská, Taťjana Medvecká, Táňa Pauhofová, Jiří Langmajer, Gabriela Marcinková, Stanislav Majer, Juraj Loj, Bolek Polívka, Michal Dlouhý a Ondřej Sokol.

Sledujte novinku Vytoč môjho agenta už od 20. marca na JOJke!