Spoznávate ich? Takto kedysi vyzeral Maštalír a Koleník!

Z oboch hercov vyrástli sexi muži.

​Tomáš Maštalír a Ján Koleník patria medzi príťažlivých slovenských hercov, ktorí lámu srdcia viacerým fanúšičkám. Málokto však vie, ako títo páni vyzerali v puberte. Tomáš ako žiak základnej školy prednášal prózu a počas gymnázia hrával v divadle. Jeho vášeň k herectvu ho priviedla na VŠMU. Z mladého chlapca vyrástol príťažlivý zarastený muž, ktorý patrí k najlepším slovenským hercom. Určite ho poznáte z viacerých seriálov našej televízie. Komickú postavu si vyskúšal v seriáli Hoď svišťom a vážnejšiu úlohu dostal ako Dr. Ludsky.

Zdroj: joj.sk

​V galérii vám ponúkame fotografie aj Jána Koleníka z jeho mladšieho obdobia. Čím viac pribúdali Jankovi roky, tým väčší fešák z neho vyrástol. Koleník takisto vyštudoval VŠMU, ale venuje sa aj spoločenskému tancu a spevu. Vo viacerých seriáloch ako ZOO, 1890 či Panelák si zahral hlavné postavy.

Obaja herci sa stretli v slovenskej kriminálke Za sklom, kde v prvej sérii bojovali na rovnakej strane. Televízia JOJ momentálne pripravuje ďalšie pokračovanie seriálu, kde sa Tomáš a Ján ocitnú na rozdielnych stranách zákona. Ako to všetko skončí sa dozviete už koncom jesene v seriáli Za sklom. Ak ste zmeškali niektorú epizódu, môžete si ju pozrieť v našom bezplatnom archíve.