Panelák 8 - inzercia Jančo

Panelák v aktuálnej sezóne najsledovanejším slovenským seriálom!

Jojka uspela aj s utorkovou ponukou, Panelák potvrdzuje postavenie nasledovanejšieho slovenského seriálu!

Seriál Panelák si aj v utorok udržal svojich divákov s podielom 25,6%, pričom tradične bol jednotkou v mestách s podielom 30,1% a včerajšia epizóda bola lídrom na trhu v troch z ôsmych krajov Slovenska – v Bratislavskom, v Trnavskom a v Žilinskom kraji. Paneláku patrí v aktuálnej televíznej sezóne postavenie jednotky medzi slovenskými seriálmi. V priemere je sledovanejší ako konkurenčná Ordinácia v ružovej záhrade. Túto sezónu dosiahol najvyšší rating 11,6% a podiel 31%.

Reality zoznamka „Mama, ožeň ma!“ dosiahla včera podiel 23,7% a jednotkou na trhu bola medzi mladými divákmi 15-34 s podielom 29,8%, vo veľkých mestách (nad 50 tis.) s podielom 30,6% a celkovo u mužov. „Mama, ožeň ma!“ sa opäť čiastočne prekrývala s konkurenčnou Adela show, ktorá v sledovanosti už tradične zaostáva. Darilo sa aj nasledujúcemu seriálu CSI: Kriminálka New York – včera ako jednotke na trhu s podielom 23%. Až za týmto seriálom sa v rebríčku sledovanosti umiestnili nočné správy konkurencie i konkurenčný akvizičný seriál.

JOJ Plus si aj v utorok udržala svoje postavenie trojky na trhu s celodenným podielom 6,2%. Predpoludním získala rekordný podiel na trhu telenovela Esmeralda, ktorá s podielmi 18%20,7% skončila ako dvojka na trhu! Až treťou v poradí bola v danom čase TV Markíza, jednotkou na trhu bola TV JOJ, ktorá vysielala reality šou Náš nový dom s podielom 30,9% a seriál Profesionáli s podielom 25,5%. V utorok večer sa na Pluske tradične darí dokumentom. Včera opäť nadpriemerne uspeli Ice Road Truckers s podielom 6,6% i Originály na cestách s podielom 6,7%. JOJ Plus bola aj v primetime trojkou na trhu – pred Jednotkou a Dvojkou STV, konkurenčná TV Doma bola až šiestou v poradí.

TV JOJ a JOJ Plus si kombináciou programovej ponuky aj v utorok udržali svoje pozície a spolu dokázali obsadiť takmer tretinu trhu. Televízie s logom JOJ dosiahli v utorok  27. 9. 2011 spolu podiel 29,5% celodenne a 31% v primetime.