Aj majster tesár sa občas utne: Vlado Voštinár hádačom zle odpovedal a hosť sa vzbúril!

Inkognito je medzi divákmi obľúbené z viacerých dôvodov. Ale určite nám dáte za pravdu, ak povieme, že jedným z hlavných sú spontánne situácie, ktoré v štúdiu vznikajú. Jedna taká nastala aj v najnovšej časti, keď sa hosť vzbúril voči moderátorovi!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hostí sadol aj sympatický Miroslav, ktorý hádačom povedal indíciu: Zo svetla do tmy, z tmy na svetlo. Tá im mala naznačiť, že pracuje ako strojvedúci metra. Hádanie jeho profesie však nebolo také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Najvtipnejšia situácia však nastala, keď sa začali hádači zaujímať, ako je pri výkone svojej práce oblečený. „Nevieme ho identifikovať podľa nejakého pracovného oblečenia – mám pravdu? Pracuje v civilnom oblečení,“ povedal Mišo Hudák. „Nie, mám uniformu,“ preriekol sa Miroslav. „Na to sme sa nepýtali, ale ďakujeme,“ zasmial sa Mišo.

V otázkach pokračoval Čeky, ktorý ani netušil ako a postaral sa poriadne vtipný moment. To oblečenie, je oblečenie, na základe ktorého by sme hneď zistili, čo ten Miroslav robí?“ spýtal sa. Vlado Voštinár okamžite súhlasne prikývol, no hosť sa „vzbúril“ a nesúhlasne krútil hlavou. Následne ho aj opravil, že na otázku neodpovedal správne. Hádačov i obecenstvo to pochopiteľne poriadne pobavilo. „Je to krásne, keď ich sleduješ naraz a jeden súhlasne prikyvuje a krúti hlavou, že nie,“ poznamenal Marcel Forgáč. „Proste jak Slovák a Bulhar,“ zareagoval Čeky. Vy ste úplne obraz Slovenska, chlapci,“ zaklincoval Marcel.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!