Bujón, vegeta, cereálie ako dezert a Vianoce na jar: Ivana si len ťažko obháji dnešné menu!

Určite najviac sa dnes bojí Ivana návštevy Niky, ktorej včera uštedrila poriadne kritické slová. Podľa predstáv nedopadne ani jej menu!

Kritika zo strany jej najnemilšej súperky začne už pri prípitku. Ivana zvolí nealko - pomarančový džús - sebe však naleje iný ako hosťom. Nika jej určite po včerajšku neostane nič dlžná. "Tento večer je môj. Si u mňa. Každý sa normálne slušne chová, ty si nevychovaná," povie už poriadne vytočená hostiteľka, ktorá ju poprosí, nech radšej drží hubu. "Opľujem ťa a idem preč," vyhrotí svoje správanie k Nike Ivana. Nepôjde však len o dusnú atmosféru medzi dámami. Dnešný večer nezachráni ani menu. V polievke - slepačom vývare - nebude chýbať bujón. Umelé dochucovadlo bude aj v hlavom chode, ktorý nás posunie bližšie k Vianociam. Ivana si nebude robiť starosti so servítkami, ktoré jej tiež zvýšili ešte z Vianoc. Nika k tomuto pokrmu zaspieva vianočnú skladbu a Ivana sa sotva udrží!

Zdroj: TV JOJ

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Všetci sa tešia, híkajú. A čo je to za vývar? Zalejeme mäso s vodou, hentaké dochucovadlo, vegeta. To nie je varenie," bude dnes kritická aj druhá Nikola v partii, ktorej však druhý chod ulahodí. Keď na stole pred hosťami pristane dezert, ktorý bude naservírovaný v nejednotných hrnčekoch a pripomínať bude raňajky. Z designu celkovo si však Ivana príliš nerobí. Každý dostane rôzny príbor aj taniere. "Toto mi prišlo ako výsmech tejto relácie," pomyslí si Andrea, ktorej až dovtedy nebude takmer nič vadiť. "Celé som to pokazila," prizná si hostiteľka, ktorá nedokáže dezert obhájiť!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!