Pluska do štvrtého roka s novou grafikou a logom!

Aj Joj Plus je už viditeľne iná!

Joj Plus oslavuje 3 roky a pri tejto príležitosti sa okrem skvelého večerného programu môžete tešiť z jej nového vizuálu či logotypu, s ktorými sa budete stretávať od dnešného večera. Tesne pred štartom posledného kastingového kola X Factor sa Pluska výrazne zmení a ožije. "Ident Plusky sme sa snažili zmodernizovať tak, aby korešpondoval s novým zacielením na mladších divákov. Nový vizuál je svieži, pestrý, pôsobí čerstvo a hlavne moderne. Jeho najväčšou prednosťou je funkčnosť, na ktorú sme sa sústredili najviac. Funkčnosť grafiky je prioritou a teraz sme sa viac priblížili JOJke. Veríme, že diváci to ocenia," povedal o novom vizuáli stanice riaditeľ kreatívy TV Joj Ondrej Garan Hutník.

S novou grafikou prichádza ruka v ruke modernizácia loga. "Po novom sme upustili od "zavináča" v logu, ktorý bol jeho súčasťou prvé tri roky najmä preto, aby sme novej stanici pomohli v jasne zadefinovanej príslušnosti k značke JOJ, ktorú ľudia poznali. Pluske sa podarilo úspešne etablovať na trhu, momentálne je trhovou trojkou, má svojich vlastných divakov, jej brand je už dostatočne známy a tak si myslíme, že nastal čas, aby začala žiť svojim vlastným životom. Dostala nový logotyp, kde sme ponechali iba názov Plus - samozrejme v modifikovanej a upravenej podobe, pre potreby súčasného vizuálu," rozhovoril sa o logu Hutník.

Joj Plus tak oslávi tretie výročie dnes krátko po 20:00, kedy na obrazovke predstaví nové logo, vizuál a odvysiela pokračovanie americkej šou X Factor! Všetko najlepšie a ďakujeme!