Lerman Daddario

Spojila ich práca: Ktoré páriky sa do seba zaľúbili na pľaci?

A vydržalo im to?

Poznáme ich z rôznych filmov, kde si neraz zahrali zamilované postavy. Občas sme ani netušili, že už počas nakrúcania sa odohrávali viaceré príbehy, okrem toho filmového. Zamilované pohľady a jemné dotyky boli vo filme tak uveriteľné, že si už potom človek nevedel vybrať, či sú takí skvelí herci alebo sa medzi nimi už niečo odohráva v reálnom živote. A keďže aj hollywoodsky herci sú len ľudia, vznikajú medzi nimi lásky, ktoré niekedy vydržia viac a niekedy menej.

Andrew Garfield & Emma Stone

Natáčanie Amazing Spidermana prinieslo spojenie hlavných hrdinov aj po nakrúcaní. Herečka Emma Stone a predstaviteľ pavúčieho muža sa dali dokopy v roku 2012, ale ich láske je po štyroch rokoch koniec.

Jennifer Aniston & Vince Vaughn

Keď sa Jennifer Aniston dostala z rozchodu s Bradom Pittom, rovnako ako on, tiež si začala s hereckým kolegom. Počas nakrúcania komédie Rozchod to zaiskrilo medzi ňou a Vincom Vaughnom, ale ich románik trval asi rok.

Jennifer Garner & Ben Affleck

Prvý film, ktorý si spolu nakrúcali bol Pearl Harbor, ale vtedy iskra medzi nimi nepreskočila. Láska ich zasiahla až o dva roky neskôr počas nakrúcania komiksovky Daredevil. Nakoniec je však aj tejto láske koniec a aj napriek tomu, že majú spolu krásne deti, Benova závislosť je už pre Jennifer neznesiteľná.

Ryan Phillippe & Reese Witherspoon

Sexi herec Ryan Phillippe, ktorého diváci poznajú najmä z filmu Veľmi nebezpečné známosti, sa práve počas nakrúcania tejto snímky dal dokopy so svojou vtedajšou filmovou láskou Reese Witherspoon. Herecká dvojica sa v súkromí zosobášila, pár tvorili sedem rokov, ale potom prišiel rozvod.

Logan Lerman &  Alexandra Daddario

Táto lovestory začala počas nakrúcania prvej časti filmu Percy Jackson. Pre narastajúcu popularitu a kariéru sa ich cesty však rozišli a pred rokov svoj vzťah ukončili. Logan sa ale nebráni myšlienke, že by sa k sebe vrátili, no Alexandre už prekáža aj ich vekový rozdiel.

Film Percy Jackson – More oblúd s hercom Loganom Lermanom a Alexandrou Daddario si môžete pozrieť už dnes večer o 20:35 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová