Celebritné svadby roka: Ktorá nevesta bola najkrajšia?

Zahlasujte v našej ankete.

Tento rok zvonili svadobné zvony viacerým celebritným párom. Pod čepiec sa dostala Barbora Rakovská, Kristína Greppelová či Anna Rakovská. Sympatická blondína Barbora Rakovská tvorila niekoľko rokov prominentný pár so spevákom a producentom Tomim Popovičom. Ich cesty sa však rozišli, no ako obaja tvrdia, ostávajú naďalej priateľmi a hlavne rodičmi ich dcérky Amie. Barbora avšak všetkých poriadne prekvapila, pretože po ročnej známosti sa vydala za komunálneho politika Ľuboša Krajčíra. Tajný sobáš sa uskutočnil v kostole na strednom Slovensku, ďaleko od zvedavých novinárov. Dvojica si svoje súkromie naozaj chráni a na svadbe sa stretli len priatelia a najbližšia rodina.

Zdroj: Instagram

​Kristína Greppelová a Tomáš Palonder tvoria pár už niekoľko rokov a svoje áno si povedali v bratislavskom Zichyho paláci. Na obrad sa dopravili turistickým vláčikom, ktorý bežne sprevádza turistov po hlavnom meste. Na ceremónii nechýbali ani seriáloví kolegovia z Prázdnin či ďalšie známe tváre ako Karin Haydu či Števo Martinovič. Nevesta zvolila skutočne netradičné svadobné šaty. Typickú bielu vymenila za sivú, čisto biely však ostal závoj. Ako sa ale obaja novomanželia vyjadrili, nie sú zástancami veľkých formalít.

Zdroj: profimedia.sk

​Herec Robo Jakab prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Koncom augusta sa totiž tajne oženil so svojou partnerkou, tiež herečkou, Annou Rakovskou. Veľký životný krok držala dvojica v tajnosti a obrad sa uskutočnil v úzkom kruhu rodiny a blízkych pod holým nebom v Banskej Štiavnici. Stačí len jeden letmý pohľad na ich svadobnú fotografiu a hneď je každému jasné, že medzi Robom a Aničkou je veľká láska. Zaľúbenými pohľadmi a úsmevmi totiž rozhodne nešetria. Párik tak dokazuje, že pravý cit nemá žiadne mantinely a na vek nehľadí. Medzi manželmi je totiž 16-ročný vekový rozdiel.

Zdroj: archív R.J.