Prežite sladkú Veľkú noc na JOJke: Máme pre vás kompletný televízny program na sviatky!

Príbehy nám pomáhajú uveriť v šťastné konce, v lásku, ktorá lieči, aj v silu priateľstva. Inšpirujte sa veľkými, aj tými najmenšími. Oddýchnite si a načerpajte silu pri nadupanom veľkonočnom programe!

Veľkonočné sviatky sú už za dverami a aj tento rok sme si pre našich divákov pripravili skvelý televízny program, pri ktorom si príde na svoje naozaj každý. Od Zeleného štvrtku až po Veľkonočný pondelok sú nachystané filmy i rozprávky pre malých aj veľkých.

Ak máte radi biblické príbehy, nenechajte si ujsť 1. apríla na Pluske film Noe a na Veľký piatok na JOJke veľkofilm Mária Magdaléna. V prípade, že sa radi zabávate, nevynechajte na Bielu sobotu film Môj kamoš špión, nedeľňajšie 3Bobule či pondelkové Veľkonočné Inkognito. Pre milovníkov rozprávok je vo štvrtok pripravená Doba ľadová, v piatok Vládkyňa zla, v sobotu Toy Story 4 v nedeľu Soľ nad zlato a v pondelok animák Spievaj! Vychutnajte si s nami sladkú Veľkú noc, oddýchnite si pri televíznych obrazovkách a načerpajte silu pri príbehoch, ktoré nám pomáhajú uveriť v šťastné konce!

Zelený štvrtok 1.4.:

JOJ
15:20 Doba ľadová + Doba ľadová: Veľkonočné prekvapenie

JOJ PLUS
20:30 Noe
Svet už zachránilo mnoho hrdinov, ale Noe bol prvý. Jedna z najstarších legiend ľudstva dostala novú podobu, akú ste doteraz ešte nepoznali. Vo svete spustošenom ľudskými hriechmi, úplatkami a násilím sa posledný spravodlivý muž Noe stane vyvoleným, aby naplnil božie poslanie. Apokalyptické vízie mu predpovedajú potopu sveta. Podľa príkazu musí postaviť archu, skôr než bude celá zem zničená. Noe urobí všetko pre to, aby zachránil svoju rodinu a zvieratá pred katastrofou a preniesol ich do lepšieho sveta, ktorý po apokalypse nastane.

JOJ CINEMA
12:55 Slunce, seno, erotika
20:15 Martin a Venuša

Veľký piatok 2.4.:

JOJ
13:50 Red Dog
Každá legenda má svoj začiatok. Aký život mal legendárny austrálsky túlavý psík Red dog pred tým, než si ho zamilovali všetci ľudia a bol všade doma? Kto si ho osvojil v šteňacom veku a bol jeho prvým kamarátom?
15:55 Vládkyňa zla
20:35 M
ária Magdaléna
Dojemný a pôsobivý príbeh ženy, ktorá sa previnila tým, že sa narodila do zlej doby. Osobný portrét jednej z najosudovejších žien v dejinách ľudstva. Mária Magdaléna patrí k najzáhadnejším biblickým postavám. Je opradená mnohými mýtmi, napríklad ako žena na scestí, ktorú napravilo až stretnutie s Ježišom Kristom, pričom ten najodvážnejší jej prisudzuje dokonca úlohu jeho manželky. Toto je biblický príbeh zbavený mýtov, autentický portrét jednej z najosudovejších žien v dejinách ľudstva. Dojemný a pôsobivý príbeh ženy, ktorá sa previnila len tým, že sa narodila do zlej doby

JOJ PLUS
13:35 Noc s kráľom
Príbeh o mladom židovskom dievčati Hadassah, budúcej kráľovnej Perzie a biblickej hrdinke Ester, ktorá zachránila svoj židovský národ, keď zviedla krutého kráľa Xerxa a získala jeho lásku.

JOJ CINEMA
18:30 Bella a Sebastian 3: Priatelia navždy

Biela sobota 3.4.:

JOJ 
11:50 Začarovaní
14:10 Pretty woman
16:50 Toy Story
Príbeh hračiek pokračuje. Hračky prežívajú dobrodružstvá na každom kroku. Starí známi, noví priatelia a vzrušujúce príbehy im neustále menia život.
20:35 Môj kamoš špión 
Rodinná akčná komédia o tom, ako môže dopadnúť stretnutie neskúseného agenta CIA a prešibanej deväťročnej Sophie, ktorá odhalí jeho tajnú operáciu a všetko má (takmer) pod kontrolou.

JOJ PLUS
17:15 Fanfán Tulipán

JOJ CINEMA
18:40 Princ Krasoň

Veľkonočná nedeľa 4.4.:

JOJ
10:40 Noe
13:40 Soľ nad zlato
20:35 3Bobule 
Vo vode je samá háveď. A vo víne žiadna! Po niekoľkých rokoch a zberoch úrody sa Honza s Klárou stali majiteľmi vinárstva a rodičmi roztopašných dvojčiat. Každodenné starosti však dokážu byť občas nesmierne unavujúce, takže v manželstve im to teraz až tak neklape. Navyše prichádza rozhodujúci čas vinárskeho roka – vinobranie. 
22:55 Králi zlodejov

JOJ CINEMA
18:25 Podivuhodná cesta fakíra, ktorý uviazol v skrini
20:15 Príbeh morskej panny 

Veľkonočný pondelok 5.4.:

JOJ 
15:35 Spievaj!
20:35 Veľkonočné Inkognito

JOJ PLUS
20:30 C
hatrč
Hlboko smútiaci otec dostane tajomné pozvanie na stretnutie, ktoré sa koná presne tam, kde prišla o život jeho unesená dcérka. Dostane odpoveď na odvekú otázku, prečo Boh nezbaví tento svet zla, bolesti a utrpenia?