Rok 2022 prial narodeniam: Pozrite, ktoré známe tváre priviedli na svet dieťatko!

Uplynulý rok prial mnohým známym tváram k počatiu. Niektoré z nich sa stali mamičkami či oteckami po prvýkrát, iné do rodinky priviedli druhé dieťatko!

Posledný deň v rok krásne prekvapil Soňu Skoncovú. Vytúžené dievčatko prišlo na svet ráno na Silvestra. Soňa priznáva, že jej druhé tehotenstvo vôbec nebolo jednoduché, dievčatko sa malo narodiť už skôr, no nakoniec všetko dobre dopadlo a k Robkovi pribudla sestrička s krásnym menom Eliza!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Vianoce sa stali ešte radostnejšie pre Romanu Dang Van, ktorá porodila medzi sviatkami synčeka Samuela. Po dcérke Linh je to vytúžený chlapček. Môže dostať žena krajší darček ako nový život?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @romana.dang.van

Skôr ako leto prišlo do mladej rodinky moderátora Davida Gránskeho narodenie prvého dieťatka. Mateo prišiel na svet deviateho júna a manželom Gránskym sa odvtedy absolútne zmenil život. Okrem nových povinností sú to však najmä tie krásne chvíle!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ?avid ?ránský (@davidgransky)

 

Slovenská podnikateľka a influencerka Zuzana Strausz Plačková sa od deviateho septembra tohto roku stala mamou malého Diona. Žena, od ktorej mnohí nečakali, že sa raz usadí a stane sa matkou, ostali možno milo prekvapení! 

Do rodiny Jakabovcov pribudol hneď za začiatku roka synček Ondrejko. Najprv sa ich rodinka rozrástla o krásnu dcérku a v januári tohto roku k nim pribudol chlapček. Na Aničke Jakabovej by ste dnes už stopy po tehotenstvo hľadali len ťažko! 

Babyboom 2022 neobišiel ani obľúbeného herca z Hranice TV JOJ. V septembri jeho milovaná manželka Laďka priviedla na svet synčeka. Tomu dali krásne tradičné meno - Adam. Ide tak o ich druhého spoločného potomka!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brano Deak (@brano.deak)