Robo Jakab pri vianočnom stromčeku! Neuveríte, kto mu robí spoločnosť!

Vianoce sú už za rohom. Už o pár hodín budeme sedieť za sviatočným stolom s tými najbližšími a následne si spolu pri vianočnom stromčeku rozbaľovať darčeky. Robo Jakab to už má natrénované. Na sociálnu sieť zavesil fotografiu, na ktorej už má balíček s prekvapením v ruke.

Vianoce sa už nezadržateľne blížia. Posledné detaily podoťahovať, vytiahnuť koláče z rúry a konečne si vyložiť nohy, zastaviť sa na chvíľu a užívať si len blízkych a rodinu. Následne sa všetci presunieme k sviatočnému stolu a po výdatnej a vynikajúcej večeri k stromčeku, kde na tých, čo poslúchali, čakajú darčeky. Natrénované to má hviezda nového seriálu Bodka - Robo Jakab. Ten nedávno zavesil na sociálnu sieť vianočnú fotografiu, na ktorej pózuje rovno pod stromčekom s darčekom v ruke. Po jeho boku nechýba verný parťák Bodka, s ktorým v novom rovnomennom seriáli budú nerozlučnou dvojicou. Že im to pristane? 

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už čoskoro na JOJke!