Fotka, ktorá si vás okamžite získa! Robo Jakab ako malý chlapec!

Detstvo je obdobím života, kedy väčšina z nás prežíva krásne chvíle, do ktorých sa radi vraciame aj ako dospelí. Rozkošnú fotku z rannej mladosti zavesil na sociálnu sieť aj herec Robo Jakab. Je na nej ešte ako malý chlapček.

Detstvo je nádherné. Bezstarostné, radostné a plné veselých zážitkov. Preto sa aj dospeláci často vracajú v spomienkach a radi si pripomínajú tento krásny čas ich života. Urobil tak aj Robo Jakab, ktorý pred časom zavesil na sociálnu sieť fotku zo svojho detstva. Záber je ešte čierno-biely a zachytáva vysmiateho rozkošného chlapčeka, ktorý si vás okamžite získa. Veď posúďte sami.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už čoskoro na JOJke!