Robo Jakab sa predviedol v Adamovom rúchu! Jeho sexi zadok vás dostane!

Robo Jakab ako obľúbený herec má množstvo fanúšičiek. Tie sa tešia každej novej fotke, ktorú zavesí na sociálnu sieť. A keď pridá nejaký pinkatný záber, padajú do kolien. Niet sa čo diviť, veď vyzerá neodolateľne.

​Robo Jakab bez pochýb patrí k najatraktívnejším slovenským hercom a mnohé ženy o ňom dokonca hovoria ako o sexsymbole. Hoci by určite nejedna dáma rada spočinula v jeho náručí, tmavovlasý sympaťák je od augusta 2018 šťastne ženatý. Sladké áno si povedal so svojou dlhoročnou partnerkou, herečkou Annou Rakovskou. Veľký životný krok urobili pod holým nebom iba v kruhu rodiny v Banskej Štiavnici. Herec, ktorý sa na JOJke už onedlho objaví v pripravovanom seriáli Bodka, sa momentálne teší aj z otcovských povinností. V septembri tohto roka sa stal hrdým ocinom dcérky Agnes. 

Krátko po svadbe si Robo Jakab vyrazil na pánsku jazdu. Tú si užíval na východe Slovenska. Spoločnosť mu robili kolegovia Juraj Kemka, Vlado Kobielsky, Lukáš Latinák a Marián Miezga. Práve tam vzniklo pikantné video, ktorým sa herec pochválil na sociálnej sieti. Na spomínaných záberoch je Robo úplne nahý, pričom intímne partie si skrýva pod uterákom. Keď však pribehne k blízkemu jazeru, uterák odhodí bokom a do vody sa vrhne tak, ako ho pán Boh stvoril. Hoci video napriek nahote pôsobí decentne, herec na ňom ukázal svoj sexi zadok. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a Robove fanúšičky boli z videa doslova vo vytržení.

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už 9. januára 2021 na JOJke!