Svadobný podvodník úraduje! Podarí sa ho Bodkovi so Šimonom dolapiť?

Pred Šimonom s Bodkom stojí neľahká úloha. Za bývalým policajtom príde suseda Helga so svojou najlepšou kamarátkou, ktorá sa stala obeťou svadobného podvodníka.

​Svadobný podvodník má všetko dobre premyslené. V galérii si vytipuje vždy bohaté paničky, ktoré nemajú hlboko do vrecka. Povie im pár pekných slov a tie mu skočia na lep. Potom od nich vymámi ich úspory a zľahne sa po ňom zem. Jednou z obetí je aj najlepšia kamarátka susedy Helgy. Obe ženy prídu spolu za Šimonom, aby im pomohol. Ten sa vrhne do pátrania. Dokonca suseda Helga pripraví svadobnému podvodníkovi pascu, do ktorej sa chytí. Kým sa sympatická blondínka premáva s nájdeným nastávajúcim po galérii, Šimon príde do bytu, kde podvodník býva s mamou a od nej zistí, koľko peňazí už nakradli. Ako to celé skončí? To sa dozviete už dnes na JOJke!

Krátkosrstí pod vedením zákerného dobermana Otakara I. sa nevedie zmieriť s porážkou a opäť chcú ovládnuť ríšu psov. Na zradu využijú aj Kilynho otca drsného Herberta Dogu. Vlkodav Starý Mój je zajatý a Bodka plánuje odvetu.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už dnes o 18:00 hod. na JOJke!