Lujza Garajová Schrameková prichádza s novou talkshow: Celebrity jej prezradia pikošky zo svojho života!

Charizmatická tmavovláska zahviezdi na obrazovkách televízie JOJ s novou talkshow Čau Lujza, v ktorej vyspovedá celebritné páry a ich deti. Môžete sa tešiť na mnoho zaujímavostí z ich súkromného života a určite sa aj vynikajúco zabavíte.

Obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková zahviezdi vo vlastnej talkshow, kde si do televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Spoločnosť jej robia herci, športovci či hudobníci, ktorí so sebou zoberú aj svojich partnerov. ,,Celé som si to vymyslela pred dvoma rokmi, plán som povedala Jánovi Gorduličovi a tak vznikla táto talkshow," prezradila moderátorka. Lujza si hostí doberá na tému rodiny, partnerského spolužitia a každodenných nezhôd vo výchove. ,,Myslím, že môže byť pre divákov zaujímavé vidieť, že aj celebrity zažívajú rodičovské a partnerské veci," vysvetľuje herečka.

​Jedna vec je pohľad rodičov a druhá, ako to vidia deti. Preto Lujza vždy okrem hostí spovedá aj ich zhovorčivé ratolesti. O skvelú atmosféru sa postará aj Maca a Kapela roka, ktorá vám svojimi špeciálnymi piesňami určite vyčarí úsmev na tvári.

Sledujte talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!