Lujza v televíznej obývačke nebude sama: O skvelú atmosféru sa postará Maca a Kapela roka!

Okrem toho, že moderátorka Lujza vyspovedá známe celebritné páry, o hudobný doprovod sa postará skvelá hudobná skupina Maca a Kapela roka, ktorá si okamžite získa vaše srdcia.

Obľúbená herečka a moderátorka Lujza Garajová Schrameková zahviezdi vo vlastnej talkshow, kde si do televíznej obývačky pozýva slovenské celebrity. Spoločnosť jej robia herci, športovci či hudobníci, ktorí so sebou zoberú aj svojich partnerov. ,,Celé som si to vymyslela pred dvoma rokmi, plán som povedala Jánovi Gorduličovi a tak vznikla táto talkshow," prezradila moderátorka. O skvelú atmosféru v štúdiu sa postará aj Maca a Kapela roka, ktorá vám svojimi špeciálnymi piesňami určite vyčarí úsmev na tvári. ,,Je to výborná kapela, všetko sú to moji kamaráti, s ktorými aj vo voľnom čase hrávame a máme srandičky na koncertoch," dodáva Lujza.

​Maca a Kapela roka sa skladá zo speváčky Lujzy, ktorej vokály robí Maca a na hudobných nástrojoch ich sprevádzajú traja charizmatickí chalani. ,,Na scéne máme celý čas kapelu, ktorá hrá zvučky, oživuje reláciu a na záver si s Lujzou pripraví špeciálne prekvapenie pre hostí a zaspievajú im pesničku pripravenú na mieru, špeciálne iba pre nich," vysvetľuje Gordulič. Nenechajte si ujsť skvelú talkshow Čau Lujza! Začíname v septembri. 

​Sledujte novú talkshow Čau Lujza! už čoskoro na JOJke!