Lujza Garajová Schrameková sa ukázala bez mejkapu: Takto vyzerá jej skutočná tvár!

Už budúci týždeň štartujeme novú talkshow Čau Lujza!, v ktorej si obľúbená moderátorka pozýva do obývačky celebritné páry. Lujza poriadne vyspovedá známe tváre a pripraví si pre nich zaujímavé kvízy či výzvy.

Množstvo známych krások si vyslovene potrpí na tom, aby sa nikde na verejnosti neukázali neupravené. Vyjsť na ulicu bez mejkapu s neučesanými vlasmi či bez dokonalého stylingu, je vo veľa prípadoch priam nepredstaviteľné. Tobôž by si na svoj profil na sociálnu sieť nezavesili fotku v štýle „ako ma pán Boh stvoril“.

​Moderátorka, herečka a komička Lujza Garajová Schrameková však k tejto skupine dám rozhodne nepatrí. Sympatická tmavovláska sa síce o seba príkladne stará, no nerobí žiadnu vedu z toho, ak ju národ uvidí tak, ako vyzerá, keď ráno vstane. Dôkazom je aj snímka, ktorou sa fanúšikom pochválila na svojom Instagrame. Na „selfíčku“ pózuje bez mejkapu, v mikine a s natáčkami vo vlasoch. Hneď vedľa je fotka, ako vyzerala, keď na nakrúcaní vyšla z maskérne. Aj keď určite rozdiel medzi týmito dvomi zábermi vidieť, pravdou je, že Lujza vyzerá super aj bez farbičiek. Čo poviete?

Lujza bez mejkapu Zdroj: JOJ

​Sledujte novú talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!