Takto ste Alexandra Bártu ešte nevideli: Kedysi hral v kapele a mal poriadne dlhé vlasy!

Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta sú prví hostia v novej talkshow Čau Lujza!. Moderátorke Schramekovej neujde žiadna celebritná pikoška či tajomstvo, preto divákom ukáže fotografiu z jeho tínedžerskej éry, na ktorej má Ňusi poriadne dlhé vlasy.

V prvej epizóde novej talkshow Čau Lujza! sa môžete tešiť na výnimočný celebritný pár, ktorým je Henrieta Mičkovicová a Alexander Bárta. Obom to poriadne okorení aj ich výrečná tínedžerka Esther, ktorá na svojich rodičov naboznuje rôzne zaujímavosti.

​Málokto o Bártovi vie, že kedysi nosil poriadne dlhé vlasy a hral v kapele na basovú gitaru. Lujze však žiadne tajomstvo či pikoška neujde, a preto divákom ukáže zaujímavé fotografie, na ktorých sa Ňusi pýši poriadnou hrivou. ,,Vyrastal som na tvrdej hudbe, kedysi som mal kapelu a dlhé vlasy. Také háro by som si aj teraz mohol nechať," smeje sa Alexander. V Čau Lujza! sa môžete tešiť na skvelé pikošky o celebritách, ktoré uvidíte v situáciách, v ktorých ste ich doteraz vôbec nepoznali. Nenechajte si ujsť novú talkshow, začíname už zajtra. 

Alexander Bárta s dlhými vlasmi Zdroj: JOJ

Sledujte talkshow Čau Lujza! v stredu o 21:35 hod. na JOJke!