Prekvapivé semifinále Talentu: Dancecool Crew chcú šokovať, Pačan chystá veľký remix!

Prezradíme vám, čo vás čaká.

Šou Česko Slovensko má talent sa blíži ku koncu – porotcovia pre vás vybrali tých najlepších z najlepších a to definitívne rozhodnutie je už len na vás. Dnes si budete vyberať spomedzi osmičky semifinalistov dvoch, ktorí postúpia do veľkého finále. My sme sa s nimi porozprávali počas príprav na veľký večer a vyzvedali sme nielen to, čo pre vás chystajú, ale aj ako prežívali svoj postup do semifinále. „Bola som prekvapená. Bola som v škole na konzervatórium, bola pri tom moja kamarátka, spolu sme sa z toho tešili, potom mi blahoželala celá trieda, bola to veľká udalosť, bola som nadšená,“ povedala nám Marcela Laurinová. Tá si pre vás chystá skvostné vystúpenie a netradičný výber skladby. Rovnako prekvapí aj Vladimír Filip, ktorý zaujal na kastingu vlastnou skladbou.  „Bol som prekvapený, už keď som sa dostal do hlavnej súťaže. O tomto som ani nesníval. Po 40 rokoch, čo som nespieval, som to nečakal,“ vyjadril sa ku svojmu postupu do semifinále.

V semifinále nás čaká niekoľko prekvapení, no Dancecool Crew, ktorí priniesli na kastingy zaujímavé prepojenie latina a hip hopu, chcú tentoraz aj šokovať: „Bude to niečo úplne iné ako to bolo v prvom kole. Bude to niečo šokujúce, čo by si ľudia s latinom nespojili.“ Marek Pačan šokoval už počas svojho prvého vystúpenia, kedy vyskočil na porotcovský stôl. Čo to bude tentoraz? „Bude to podobný štýl ako pesnička, ktorý som spieval na porotcovskom stole. Interpret to nie je len jeden, ale mám akoby vlastnú verziu zremixovanú z troch interpretov,“ prezrádza.

Dodávame, že v semifinále šou Česko Slovensko má talent sa máte na čo tešiť, nenechajte si ho ujsť dnes o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora