V Talente bude opäť padať aj cena Zlatý Pátrovič: Pripomeňte si s nami minulých víťazov!

Nie sú úplne najlepší v tom, čo predvádzajú, ale robia to presvedčivo, uveriteľne, s úsmevom na perách a naplno so ti užívajú. Reč je o držiteľoch špeciálnej ceny Zlatý Pátrovič, ktorá je svetovým unikátom a udeľuje sa len v šou Česko Slovensko má talent. Chýbať nebude ani v aktuálnom 9. ročníku!

Ocenenie Zlatý Pátrovič sa začalo udeľovať v 8. sérii šou Česko Slovensko má talent a autorom tejto myšlienky bol porotca Jakub Prachař. Ide o ocenenie, ktorým porotcovia vyzdvihnú odhodlanie, vytrvalosť, jedinečnosť, nádej a vieru vo svoj talent. S heslom, že každý z nás má na niečo talent, ju dostanú tí, ktorí síce možno v danej činnosti nevynikajú, alebo neašpirujú na účasť vo finále, no idú za svojim snom tak vytrvalo, že si skrátka zaslúžia ocenenie. Nejde teda o anticenu či cenu za najhorší výkon. Dostanú ich tí, ktorí robia niečo, čo nemusia úplne vedieť, ale sú v tom fantastickí a presvedčiví. Musia to byť sympaťáci. Nie je to anticena. Dáva sa to za celkový pocit,“ vysvetlil Prachař.

Zlatá soška, ktorá nesie podobizeň legendárneho súťažiaceho Jozefa Pátroviča, sa bude udeľovať aj v aktuálnom 9. ročníku Talentu, ktorý štartuje už v stredu 8. septembra. Aby ste sa na nových držiteľov správne naladili, pripomeňte si s nami minulých víťazov, ktorí už svojho Zlatého Pátroviča majú doma na poličke!

"Energičtejší" gogo tanec blyšťavej Barbory sa zapísal do dejín Talentu:

​Bláznivá tanečnica Viky Kotková alias Diana Mórová v prevleku bola hviezdou internetu:

​Raper Lucky Seven očaril porotu svojím battlom s Jakubom Prachařom: 

​Speváčku Marie prevalcoval Jakub Prachař, čo ocenil Jaro Slávik:

Batman Vašek ohúril porotu svojou bezprostrednosťou: