Prvý finalista Talentu búra všetky mýty: Neuveríte, čo tento skvelý tanečník vyštudoval!

Ako prvý postúpil rovno do finále tanečník Noro, ktorý za svoj excelentný a emotívny výkon dostal zlatý bzučiak od Diany Mórovej. Okrem tanca sa venuje aj inej činnosti, ktorú by ste naňho ale vôbec netipovali!

V druhej časti šou Česko Slovensko má talent sa divákom a porote predstavil tanečník Noro Grofčík, ktorý predviedol famózne vystúpenie. Dianu Mórovú dokonca uchvátilo natoľko, že mu dala zlatý buzzer a posunula ho tak rovno do finále. Zaujímavosťou však je, že okrem spevu sa venuje aj inej činnosti, ktorú dokonca vyštudoval aj na vysokej škole. Noro je totiž ITčkár!Grafické vizuály mi robil môj veľmi dobrý kamarát Kubo, s ktorým sme spolu sedeli za počítačom a pripravovali sme tie zostrihy. Dalo to naozaj dosť práce, nejaké dva dni sme to dávali dokopy. Potom aj s hudobnou produkciou, ktorú mi robil ďalší producent. Ale venujem sa takýmto veciam aj ja, keďže sa mi podarilo vyštudovať aplikovanú informatiku na Vysokej škole v Nitre. Ale, keď to chcem urobiť na profesionálnej úrovni, tak radšej poprosím kamarátov, ktorí sú v tom momentálnej zdatnejší, keďže sa tomu pravidelne nevenujem,“ povedal v rozhovore pre joj.sk.

Slovo „ITčkár“ má asi väčšina z nás spojené s úplne inými aktivitami než je tanec. Otázka preto znie, ako sa vyštudovaný informatik dostal až k zlatému bzučiaku. „Keď som bol menší, chcel som sa stať programátorom. Začal som s tým už na strednej škole a popri tom som ale začal aj tancovať tieto tanečné štýly. Počítačom som sa venoval stále, pracujem na vlastných grafikách, takže využívam to. Nakoniec ma tá cesta zaviala tak, že už bolo viac toho tancovania ako práce s počítačom,“ vysvetlil Noro.

Celý rozhovor s Norom nájdete vo videu HORE a vystúpenie vo videu DOLE:

Sledujte šou Česko Slovensko má talent opäť v stredu o 20:35 na JOJke!