Decká z Diamonds nemajú len obrovský talent, ale aj veľké srdiečko: TOTO spravia s výhrou!

Diváci si zvolili víťaza deviateho ročníka šou Česko Slovensko má talent. Stali sa nimi mega talentované decká zo skupiny Diamons. Prezradili nám, čo plánujú s výhrou!

Majú v sebe obrovský talent na pohyb, ale aj závideniahodný dramatický prejav, ktorý každému ich vystúpeniu dodá dokonalú bodku. To im uštedrilo postup priamo do finále od poroty a nebolo to zbytočné, Diamonds sa totiž stali víťazmi tohto ročníka. Ich pocity sa nedajú opísať, no ukázali, že majú v sebe obrovské srdiečka. Výhru totiž neplánujú použiť len pre svoje tanečné zoskupenie, ale chcú sa o ňu podeliť. "Časť chceme darovať nadácii pre deti, ktoré nemali také šťastie ako my. Časť použijeme na plnenie našich snov a cieľov," prezradili Diamonds pre joj.sk.

CSMT 9 - Diamonds Zdroj: TV JOJ

Napriek tomu, že práve ich obrovský talent im doprial víťazstvo, decká sú vďačné najmä svojím lektorom, ktorí ich v ich talente neustále poháňajú vpred a vďačia im aj za svoje dychberúce kostýmy či skladbu príbehu ich vystúpení. V prvom rade však stojí množstva úsilia a drinu. Všetci členovia tancujú od útleho detstva a na ich vystúpení to rozhodne vidieť. O Diamonds ešte určite budeme počuť!  

Takto sa Diamonds predviedli vo finále Česko Slovensko má talent: