Opäť sa stretli na jednom pódiu: Spoločné vystúpenie minuloročných účastníkov ČSMT vás dostane!

Šou Česko Slovensko má talent spojila huslistku Martinu Výbohovú, speváčku Dominiku Titkovú a tanečníka Nora Grofčíka. Spoločne sa opäť stretli na jednom javisku!

Úspešní súťažiaci minulého ročníka talentovej šou sa rozhodli spojiť sily a spoločne vytvoriť pre divákov obrovský zážitok. Okrem talentu a láske k hudbe ich spája tiež rovnaký postup do finále ČSMT. Tanečné pohyby Nora Grofčíka si vyslúžili zlatý buzzer od Diany Mórovej, hranie na husle Martiny Výbohovej uchvátilo Jara Slávika a spev Dominiky Titkovej dojal Martu Jandovú natoľko, že stlačila tlačidlo, ktoré speváčku poslala do finále. Dominika Titková sa napokon umiestnila na krásnom druhom mieste! 

Skladbou Earth Song od Michaela Jacksona sa rozhodli uctiť si nielen legendárneho speváka, ale poukázať aj dôležitosť miesta, kde žijeme. "Výber bol jasný - Earth song, pretože Zem je domovom nás všetkých," prezradila Dominika Titková. "Spojili sme sily. Stretli sme sa vo finále Česko Slovensko má talent a už vtedy sme tušili, že niečo spolu spáchame," napísala ďalej na svojom Instagrame, kde uverejnila celé video zo spoločného vystúpenia. Ďalšími skladbami, ktoré sa rozhodli pretvoriť do svojej verzie bola Black and White a Smooth Criminal. Napriek tomu, že talentovaní umelci spolu neskúšali na živo, ich spoločné hranie dopadlo perfektne! 

 

Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť a predveďte svoj talent na ONLINE KASTINGU!