Jakub Prachař je príkladný partner: Aha, ako krásne Saru Sandevu v herectve podporuje!

Mať vzťah s človekom, ktorý pracuje v rovnakom odvetví ako vy môže byť náročné. Herci Sara Sandeva a Jakub Prachař to však berú pozitívne a navzájom sa podporujú!

Už roky je Jakub Prachař šťastne zamilovaní do hereckej kolegyne Sary Sandevy. Vekový rozdiel 14 rokov medzi nimi nie je takmer citeľný. Dôležité je, že si perfektne rozumejú a navzájom sa podporujú aj po kariérnej stránke. Saru dokonca považuje herec a porotca šou Česko Slovensko má talent za lepšie herečku. "Sara je naopak lepšia ako ja. Aktuálne pôjde nakrúcať do Londýna. Som šťastný, že sa budem vyhrievať v tieni jej slávy. Teším sa, keď tam budem za ňou jazdiť. Mám objednaný kurz angličtiny," povedal pre Topstar. 

Spúšťame neuveriteľný 12. ročník Talentu a lov na tých najnadanejších a najšikovnejších ľudí sa už začal. Prihlásiť sa môžete TU. Stačí vyplniť dotazník a ukázať, čo viete! Ukážte nám svoj TALENT  aj VY!

Miesto závisti jej úspešnej kariéry jej skutočne dopraje, aby sa herecky posúvala ďalej a nijak ju nebrzdí. Napriek tomu, že je často kvôli práci Sara odcestovaná, ich vzťah to ešte viac posilňuje. "Keď má niekto niečo, čo ho baví. O to je to lepšie, že ten partnerský vzťah funguje. Ľudia si nemusia závidieť, ale prajú si," prezradil úprimne pre TV JOJ. 

Sledujte film Hádkovci s Jakubom Prachařom dnes o 21:30 na JOJke!