Michal Kubovčík o novom seriáli Duch aj spolupráci s Predragom: Poriadne si doňho rypol!

V novom seriáli Duch stvárni Michal Kubovčík postavu analytika Emila, ktorý sa dostane po nečakaných udalostiach do terénu. O postave, seriáli aj spolupráci s Predragom Bjelacom nám v rozhovore povedal viac!

Muchal Kubovčík vyniká svojím humorom aj hereckým talentom a spojenie krimi s prvami humoru je preňho ako šité na mieru. O postave Emila Slobodu nám prezradil zaujímavé fakty. "Emil Sloboda pracuje ako počítačový analytik a zrazu musí byť nasadený do terénu, čo sa prieči jeho schopnostiam, ale, našťastie, má pri sebe dobrého ducha, ktorý mu radí," prezradil pre joj.sk. "Je absolútne ľavý na pobavenie svojich kolegov, ale nejakým divným spôsobom mu to všetko vychádza," dodal o postave v novom seriáli Duch.

Novinkou preňho bola herecká spolupráca s Predragom Bjelacom, na ktorého adresu si zažartoval. "Najprv som mu musel dva týždne vysvetľovať, že už to nie je Harry Potter, lebo čakal kúzla," smeje sa Miško Kubovčík. "Je to človek s mimoriadnou charizmou a veľký herecký parťák," dodal na adresu Predraga, s ktorým spoluprácu si veľmi pochvaľuje. V seriáli uvidíte akčné a napínavé scény, ale aj špecifický humor, ktorým bude vynikať dvojica Predrag a Michal! 

Sledujte seriál Duch od 18. októbra na JOJke!