Emil sa Simone prizná, že vidí Darkovho ducha: Pozrite si, ako na to bude reagovať!

Polícia dnes bude riešiť prípad nelegálneho znečisťovania vody. Ukáže sa, že to nie je len ekologický problém, ale v hre je talianska mafia. Emil sa Simone prizná s Darkom!

Partia rybárov uloví mŕtvu rybu. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by mŕtve ryby neboli po celom rybníku. Zjavne ide o ekologický problém. Polícia na mieste úhynu nájde otravu v talianskom jazyku. Ale, prečo by sa talianska mafia dopúšťala niečoho takého? Veď tí páchajú oveľa horšie veci. Z akého dôvodu kúpila talianska spoločnosť na Slovensku zabehnutú firmu na likvidáciu odpadu, do ktorej dosadila IT-čkára? Spomínaný riaditeľ môže vedieť viac. Zhodou náhodu je jeho manželkou Talianka a jeho otec starosta. Zvláštna zhoda náhod! 

Darko o spomínanej talianskej mafii vie viac, ako polícia. Skúsený mafián je dobre oboznámený so svojou konkurenciou. Oddeleniu bude zvláštne, že vie Emil toľko informácii o tajnej mafii. A ešte k tomu vie aj po taliansky? Samozrejme, že aj za to môže Darko, vďaka ktorému bude môcť policajný analytik komunikovať priamo s Talianmi. Simone sa však už bude zdať zvláštne, že vie toho toľko, a to sa môže zdať, že ju už nič neprekvapí. Ten to už nevydrží a príde s priznaním, že vidí Darka. "Možno si budeš myslieť, že som blázon, ale vidím Darka. Mám ho stále pred sebou. Pomáha mi s pátraním, radí mi. Bez neho by som to u vás nedal," povie jej, ako sa veci majú. Čo mu na to povie sa dozviete už v dnešnej epizóde na JOJke! 

Sledujte Ducha dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Duch