Propaganda zatieni rozum mladým chlapcom: Emil musí absolvovať tvrdý výcvik s Darkom!

Emil ako bývalý policajný analytik nemá množstvo skúseností s prácou v teréne. K tej spadá aj dobrá fyzická kondícia, na ktorej bude musieť zapracovať. Ako inak, ako s Darkom? Inšpiráciou mu bude skupina militantov, ktorí majú kondičku perfektnú, za to riešia však iné problémy!

Polícia bude v dnešnej epizóde vyšetrovať organizovanú skupinu militantov, ktorí podľa všetkého sympatizujú s Ruskom. "Všetko, čo je z Ruska je dobré," povie sestra jedného z členov skupiny, čím sa chlapi riadia, tá už bude mať všetkého dosť. O jedného brata už kvôli filozofii tejto skupiny prišla po tom, čo ho naverbovali na Ukrajinu a nechce stratiť ďalšieho. Ich mama je ťažko chorá a údajne práve od nej majú chlapci pozitívny vzťah k Rusku. "Légia rastie najrýchlejšie zo všetkých polovojenských organizácii na Slovensku. Majú tridsať pobočiek a takmer dve tisíc členov," zaznie z úst policajta, ktorý sa do Légie dostal v utajení! 

Na policajta v utajení narazí práve Emil počas výcviku, ktorý absolvuje s Darkom. Po jeho neúspešnom strieľaní na cvičisku nebude mať inú možnosť, než sa naučiť skutočnej práci v teréne. Pri jednom z tréningov sa dostane Emil do potýčky s členmi skupiny. Tomu na podnet policajta v utajení naložia poriadnu nakladačku. Zrejme si s policajtom príliš nesadli. Pôjde o priateľa mŕtveho Petra z prvej epizóde. A práve Emila policajt obviňuje za jeho smrť. Tajného policajta nasadeného do Légie si zahrá obľúbený herec Juraj Bača. V dnešnej epizóde sa bude na čo tešiť!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Duch dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Duch