Geissenovci

Carmen o Robertovom správaní: Je mi ukradnuté, že je grobian!

Carmen Robertove poznámky nerieši, vidí v nich dokonca pozitíva.

Koľkokrát ste sa zasmiali na Robertových urážlivých hláškach smerom k jeho milovanej Carmen a zároveň ste sa zarazili, ako si to môže k vlastnej žene vôbec dovoliť? Asi sa tak stane pri každej epizóde zo života milionárskej rodiny, no Carmen Robertove poznámky vôbec nevytáčajú. Nič si z nich nerobí a ako ich jedným uchom prijíme, tak ich druhým vypustí von. „Viete čo, ja to už ani nepočúvam. Ide mi to jedným uchom dnu a druhým von. Sme spolu už tridsať rokov a Robert bol proste vždy taký,“ hovorí.

Na jeho správaní však vidí aj isté pozitíva, ktoré ju ubezpečujú, že ju Robert stále miluje. Za drsnými slovami sa totiž skrýva láska: „Ako hovorím, pes, ktorý breše, nehryzie. Čo by som mala z takého muža, ktorý by ma stále obskakoval a híčkal si ma, keby ma za mojím chrbtom podvádzal?“ Na Robertovi si tak cení jeho lojalitu a aj fakt, že nemusí riešiť podobné problémy ako ostatní z jej okolia. „Rovnaké situácie som už veľakrát zažila medzi našimi známymi,“ hovorí a aj to je dôvod, prečo miluje Roberta takého, aký je: „Preto mi je ušomraný Robert omnoho milší!“

Geissenovci sa vybrali kempovať, Carmen takýto výlet vôbec nebude po chuti! Sledujte Geissenovcov dnes o 23:40 a sedem dní po odvysielaní aj v našom archíve Joj.sk!