Tento týždeň bude v Bez servítky veselo: Vtipnú Niku si môžete pamäť z Nákupných maniačok!

V obľúbenej kuchárskej šou bude tento týždeň o zábavu postarané. Variť bude aj bývalá účastníčka Nákupných maniačok, ktorá pochádza z Kazachstanu!

Minulý týždeň sme v Bez servítky videli napríklad dvojníčku Cameron Diaz, tento tiež uvidíme dámu, ktorá vám môže byť povedomá. A to Nikolettu, ktorá sa na JOJke ukázala nielen s módnym vkusom, ale aj veľkým zmyslom pre humor, ktorý vždy urobil dobrú náladu ostatným súťažiacim. Inak tomu nebude ani tento týždeň. Kazašku uvidíme variť vo štvrtok. Dnešnej kuchárke, ďalšej Nikole, ktorá otvorí týždeň Bez servírky bude asistovať ďalšia účastníčka najštýlovejšej šou na Slovensku. Opäť to bude Nikola! 

Zdroj: TV JOJ

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Nika, ako sa necháva prezývať, pochádza z Kazachstanu a pre jej pôvod je typické, že neje niektoré druhy mäsa, no iné zase nepoznáme my. Napríklad také konské mäso. "Keby pre mňa prišiel priateľ na bielom koni, prvý chod by bol kôň," povie úplne vážne. Kazaška však napríklad nemusí konzumáciu bravčového. Pri stole však začne byť dusno nielen pre konzumáciu tohto netradičného mäsa. Keď sa dámy spýtajú, čo robí jediný chlap v partii povolaním, prizná, že sa živí ako striptér. Poteší sa tento týždeň nejedno oko, keď ho uvidí tancovať? Sledujte Bez servítky a nechajte sa prekvapiť! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!