Ako muž dosiahne, aby ho rodina brala naozaj vážne? Róóóóbert v tom má úplne jasno!

Muži to v rodinách, v ktorých je prevaha žien, niekedy nemajú príliš ľahké. Svoje o tom vie aj nemecký milionár Robert Geiss z reality šou Geissenovci, ktorý má nielen svojráznu manželku, ale aj ukecané dcéry. Prišiel teda s nápadom, čo urobiť, aby jeho slová získali patričnú váhu!

Milionárski manželia Carmen a Robert Geissenovci spolu žijú šťastne už dlhé roky. Ťažko povedať, či ich trenice pred kamerami v šou Geissenovci sú hrané alebo skutočné, no isté je, že Roóóóbert si od svojej ženy užije dosť veľa sekírovania. Zrejme aj preto sa rozhodol ako s týmto „nešvárom“ zabojuje.

Počas jednej z ich dovoleniek si v miestnej reštaurácii vyhliadol kreslo, ktoré vyzerá ako vystrihnuté z dobového filmu. A presne také si plánuje zadovážiť. „To kreslo je neskutočné. Má úžasný dizajn, aj farbu. Či je aj pohodlné, to je už iná otázka. Každopádne, ľudia, ktorí sedia na takomto tróne, ich slovo má váhu. A preto som si objednal jeden kus do každého domu. Aby ma rodina brala vážne,“ povedal Robert suverénne. Manželka mu to však hneď uštipačne vytmavila. „Ty u nás nemáš hlavné slovo,“ povedala so smiechom. Koľko dané kreslo stojí, síce nepovedali, no že to rozhodne nebude lacná záležitosť, je jasné ako facka.

Sledujte obľúbenú šou Geissenovci aj dnes po Hranici o 21:40 na JOJke!