Archívna fotka Geissenovcov vám vyrazí dych: Odpadnete, ako vyzerali v 30-tke!

Nemeckí milionári Carmen a Róóóóbert, ktorí svoj luxusný život ukazujú v rámci reality šou Geissenovci, majú aktuálne cez 50 rokov. Hoci sa snažia udržiavať si mladistvý vzhľad, a celkom sa im to aj darí, vek sa úplne oklamať nedá.

Carmen (56) i Róóóbert (57) Geissenovci sa udržujú v dobrej kondícii a robia všetko pre to, aby starnutie spomalili. No pri pohľade na fotky z minulosti je však jasné, že v boji s časom ťahajú za kratší koniec. A to najmä 56- ročná Carmen. Dokazuje to aj archívny záber, ktorým sa milionárka pochválila svojim fanúšikom na sociálnej sieti.

Záber vznikol v čase, keď mali temperamentní Nemci 34 a 35 rokov a je až neuveriteľné, ako vtedy vyzerali. Kým Róóóbertovi pribudli len nejaké tie vrásky a kilá navyše, Carmen je totálne na nespoznanie. V štíhlučkej tmavovláske v odvážnom outfite by ste len ťažko spoznali večne ufrfľanú boháčku. So starnutím sa totiž snažila zabojovať estetickými vylepšeniami. Tie ale spôsobili, že skôr vyzerá ako vlastná karikatúra, než ako ako mladistvo pôsobiaca päťdesiatnička. Ako sa však hovorí, proti gustu žiaden dišputát…

Carmen a Robert Geissenovci Zdroj: archív C.G.

Sledujte šou Geissenovci každý utorok a stredu o 21:40 na JOJke!