Žiadne plastiky, len prirodzenosť a sexi postavička: Aha, ako kedysi Carmen vyzerala!

Nemecká boháčka, ktorú diváci JOJky spoznali vďaka reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, je okrem iného známa aj tým, že sa rozhodne nebráni plastickým vylepšeniam svojho výzoru. Keď sa pozrieme na jej fotky z mladosti, je jasné, že ich v snahe nezostarnúť absolvovala už niekoľko.

Celebritka Carmen Geiss sa už roky silou mocou snaží ostať mladá a tak pri plastických vylepšeniach idú často jej zábrany bokom. Dôkazom sú fotky, ktorými sa pravidelne chváli na svojom profile na sociálnej sieti, kde ju už fanúšikovia počastovali ostrou kritikou jej vzhľadu. Neprekáža im fakt, že bola na úpravách, ale skôr to, že akosi nemajú mieru. Predsa len, 56- ročná dáma nebude nikdy pôsobiť prirodzene, ak bude vyzerať ako šťavnatá dvadsiatka.

Pritom nemecká milionárka bola najkrajšia vtedy, keď bola ešte prirodzená. Do prostorekej blondínky sa Róóóóbert zamiloval v čase, keď mala šťavnaté ženské krivky a jej proporcie ani tvár neupravoval žiaden šikovný chirurg. Aj v tomto prípade tak pravdepodobne platí, že stačí mať iskru, zdravé sebavedomie a nedržať sa mladosti zubami-nechtami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Geiss ? (@carmengeiss_1965)

Sledujte šou Geissenovci – Ťažký život milionárov každý utorok a stredu o 21:40 na JOJke!