Geissenovci si pobyt na Slovensku užívajú naplno: Aha, ČO ich u nás najviac šokovalo!

Slávna rodinka nemeckých milionárov je už na Slovensku niekoľko dní a pobyt v našej krajine si užívajú naozaj plnými dúškami. Je však jedna vec, s ktorou pred príchodom k nám vôbec nerátali. Niet preto divu, že z nej boli naozaj šokovaní!

Manželov Róóóberta a Carmen Geissenovcov aj ich dcéry Shaniu a Davinu spoznalo celé Slovensko vďaka rovnomennej reality šou Geissenovci – Ťažký život milionárov, ktorú sme na JOJke vysielali dlhé roky. Po menšej pauze sa pred časom opäť vrátili na televízne obrazovky a medzi divákmi sa tešia veľkej obľube. Nemožno sa preto čudovať, že keď na pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka prišli na Slovensko na návštevu, vyvolali doslova ošiaľ. Ich fanúšikovia sa šli doslova potrhať za tým, aby ich aspoň na chvíľu mohli vidieť či z diaľky si ich odfotiť. Nuž, a práve to nemeckých boháčov poriadne prekvapilo. „Tu na Slovensku je to úplne iné, špeciálne. Nevedeli sme, že nás ľudia poznajú takto osobne,“ povedal Róóóóbert pre Top Star.

Rodinka žije už 25 rokov v Monaku, kde si ich ľudia príliš nevšímajú. Keď potom prídu na iné miesto, neveriacky sa dívajú na davy priaznivcov.Tam je to veľmi pokojné, lebo je tam veľmi veľa celebrít, športovcov, takže máme taký pokojný život. Ale, keď vyjdeme niekam inam alebo do Saint Tropez, tak je to už trošku rušnejšie,“ priznala Carmen. Geissenovci majú na Slovensku natočiť až tri epizódy svojej šou, ktoré by mali vidieť milióny divákov po celej Európe.

Sledujte šou Geissenovci každý utorok a stredu o 21:40 na JOJke!