Seriál Hranica aj s Natáliou Germani: Na nakrúcaní má tú najmilšiu spoločnosť!

Nový komediálny seriál, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici si vás získa nie len originálnym humorom či nadupaným dejom, ale aj skvelým a hviezdnym hereckým obsadením. V seriáli sa objaví aj herečka Natália Germani. Tá máva na pľaci tú najmilšiu spoločnosť!

Komediálny seriál Hranica, ktorý aktuálne pripravujeme, je slovenskou verziou chorvátskeho licencovaného formátu Na granici. Tá naša Hranica sa odohráva konkrétne na slovensko-ukrajinskej hranici, kde v obci Krivé žije niekoľko dôležitých rodín. Tie pašujú naozaj všetko, teda okrem ľudí, zbraní a drog. Samozrejme, aby im biznis fungoval, potrebujú mať na druhej strane svojho spojenca – ukrajinskú rodinu, ktorá vlastní obchod s potravinami. Táto rodinka sa postará o poriadnu zábavu v seriáli no a ako to už býva, v poriadne nadupanom deji nesmie chýbať poriadny nepriateľ, ktorého v tomto prípade predstavujú colníci a príslušníci hraničnej polície. Tí sa snažia pašerákov odhaliť a prichytiť pri čine. V seriáli na vás čakajú zakázané lásky, romániky, pašerácke dobrodružstvá a množstvo postáv, ktoré sú taktiež zárukou skvelej gradácie deja.

Natália Germani si so sebou na nakrúcanie bráva aj svoju malú dcérku, ktorá tak robí svojou prítomnosťou radosť na pľaci zrejme všetkým hercom. „Musím povedať, že je taká začlenená, má rada kolektív, rada sa vyjadruje, rada sa akože predvádza až niekedy,“ prezradila Natália, ako to zvláda na pľaci aj s dcérkou.

Ako ale vníma nakrúcanie seriálu Hranica a ako sa jej na tomto projekte pracuje? „Je to veľký oddych, tak lebo každé to natáčanie je iné a toto je v podstate také rýchlejšie by som povedala. Myslím si, že toto bude také veľmi pohodové a príjemné natáčanie,“ dodala herečka v rozhovore pre Top Star.