Spomínate si na ňu? Alena Ďuránová hrala aj v seriáli Pravá tvár: Aha, ako sa zmenila!

Sympatická herečka Alena Ďuránová patrí rozhodne k známym tváram na Slovensku. Aktuálne ju môžete sledovať ako prísnu šéfku policajtov v Krivom, v seriáli Hranica. Herečka ale účinkovala aj v iných projektoch JOJky. Pamätáte si na ňu v seriáli Pravá tvár? Aha, ako sa od vtedy zmenila!

Od premiéry seriálu Pravá tvár ubehol už nejaký ten rôčik. Hviezdne obsadenie vtedajšieho hitu doplnila aj sympatická herečka Alena Ďuránová, ktorú ste v seriáli mohli sledovať ako zdravotnú sestričku Ľudmilu, ktorú charakterizoval uhladený copík a ktorá behala po nemocnici a pomáhala liečiť pacientov. Láska ju však dohnala k tomu, aby sa stala mrškou, či dokonca harpiou. Ako je už z fotiek jasné, herečka sa síce rokmi vôbec nemení, no imidž má o niečo rozdielny.

Najmä v seriáli Hranica ju poznáte ako nekompromisnú kapitánku Soňu, ktorá velí policajtom vo fiktívnej dedinke Krivé. Tá nastúpila na miesto náčelníčky krivskej polície po tom, ako sa neosvedčili ani Julo ani Šimon. A práve Šimon jej spočiatku za hriechy z minulosti ležal v žalúdku, no nakoniec sa z nich stali milenci. No a kým v seriáli Pravá tvár bola Alena Ďuránová sestričkou s dlhým uhladeným copom a rovnošatou, v Hranici je z nej úplne iná žena. Žena z ktorej ide rešpekt a ktorá vie narobiť poriadky doslova s každým. Čo myslíte, zmenila sa rokmi? Fotky herečky nájdete v galérii nižšie.

Sledujte seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!