Hranica - tortilly podla Hany Gregorovej

Pripravte si skvelé pečienkové tortilly podľa Hany Gregorovej: Oblížete sa aj za ušami!

Herečka Hana Gregorová je známa tým, že je výhlásenou kuchárkou a pekárkou. Hereckých kolegov i štáb na nakrúcaní Hranice pravidelne zásobuje pochúťkami, ktoré pre nich doma s láskou pripravuje a nikto na ne nedá dopustiť. Jednou z jej špecialít sú lahodné pečienkové tortilly a my sme pre vás vypýtali recept!

Herečka Hana Gregorová, ktorá hviezdi v seriáli Hranica ako Zorka Stračinová, má zásadu, že s plným žalúdkom sa vždy robí lepšie než s prázdnym. Aj preto vždy na nakrúcanie prichádza s plnými taškami jedla, v ktorých sa nachádzajú pagáče, koláče, ale, napríklad, aj rezne. To všetko pripravuje pre svojich kolegov spomedzi hercov i štábu a všetci sa na jej pochúťky vždy nesmierne tešia. Vynikajúcou chuťovkou sú jej pečienkové tortilly, ktoré sú naozaj výborné. Okrem toho, že obsahujú tajnú ingredienciu, prekvapia aj svojou ľahkosťou. Tortilly totiž nie sú také ťažké na trávenie ako klasické lokše.

Hranica - herci Hana Gregorová svojich kolegov pravidelne zásobuje pochúťkami, ktoré pre nich doma s láskou pripravuje. Výnimkou nebolo ani nakrúcanie, ktoré sa realizovalo tento týždeň. Zdroj: archív H.G.

Potrebujeme:
kuracie alebo kačacie pečienky
cibuľa
bravčová alebo kačacia masť
jablká
soľ
mleté čierne korenie

Postup:
Na panvicu dáme masť a sprudka na nej opražíme pečienky a nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané jablká a dusíme, kým všetko nezmäkne. Pridáme korenie, soľ a necháme trochu vychladnúť. Následne všetko rozmixujeme na jemnú pastu. Natierame na tortilly a môžeme podávať. Dobrú chuť!

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!