Dominika Žiaranová z Hranice vám svojimi fotkami vyrazí dych: Pozrite, aká je kočka!

Charizmatická herečka stvárňuje v obľúbenom seriáli Hranica temperamentnú a svojráznu Lydku. Tomuto charakteru je prispôsobený aj jej seriálový imidž, ktorý sa však poriadne líši od toho, v čom chodí oblečená v civile. A taktiež od toho, v čom sa postavila pred objektív fotografa!

Dominika Žiaranová hrá v seriáli Hranica jednu zo sestier Berkových, ktoré sú tak rozdielne, ako len sestry môžu byť. Kým Petra je sebavedomá a rozvážna, Ivana je utiahnutá, tichá a hĺbavá, Lydka je tvrdohlavá a tak trochu rozmaznaná. Všetky tri herečky majú k svojim postavám prispôsobené aj outfity či vizáž a tak niet divu, že postava, ktorú stvárňuje sympatická tmavovláska, má na pomery dedinky Krivé poriadne extravagantný vkus.

Herečka, ktorá tento rok oslávila okrúhlu tridsiatku, sa však v civile oblieka oveľa ležérnejšie a sviežejšie. O to viac vyrážajú dych jej profesionálne fotky z ateliéru. Štýlové outfity, výraznejší mejkap a sýtejší rúž poriadne podčiarkujú jej iskru. Dominike to v ženských stylingoch nesmierne svedčí a vyzerá ako hotová bohyňa. Čo poviete?


Sledujte úspešný seriál Hranica každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica