Ako sa v Hranici nakrúcali scény zo ženskej väznice? Máme pre vás zábery priamo z pľacu!

Nakrúcanie dejovej linky z Hranice, ktorá sa odohráva vo väznici, sa realizovalo v ateliéroch Odsúdené. Práca v priestoroch, kde sa pred rokmi vyrábal kultový seriál, bola pre viacerých členov štábu i hercov veľmi emotívna. Ako to vyzeralo na pľaci?

Keď sa v seriáli Hranica objavili zábery zo ženskej basy, v ktorej skončila Ivanka a po čase aj jej babka Zorka, viacerí diváci si spomenuli na kultový seriál Odsúdené. Jednotlivé priestory im dokonca pripomínali rovnakú väznicu. Zdanie neklamalo, pretože nakrúcanie Hranice sa skutočne realizovalo v ateliéroch na Kolibe, v ktorých sa nezabudnuteľný seriál nakrúcal. Realisticky pôsobiace priestory sme ani po skončení Odsúdených nezrušili a z času na čas sa využívajú na vyrábanie podobných scén. "Hneď som informovala Gabiku Dzúrikovú (Magorku), že som sa vrátila v čase a nechávam sa, medzi nakrúcaním unášať spomienkami. Odsúdené bol vydarený seriál, bavil nás a myslím, že aj divákov a bolo nám smutno na duši, keď skončil," povedala o nakrúcaní Hana Gregorová, ktorá v Odsúdených stvárňovala väzenkyňu Nevadu.

Nakrúcanie v ateliéroch Odsúdených však bolo nesmierne emotívne aj pre jej hereckú kolegyňu Viktóriu Spišákovú. Predstaviteľka seriálovej Ivanky totiž na sociálnej sieti prezradila, že bola veľkou fanúšičkou tohto projektu. "Nemyslela som si, že práve ja sa dostanem do väzenia. Ale toto ma fakt bavilo točiť. Inak, točili sme v ateliéroch Odsúdených. Neviem, ako vy, ale ja som pozerala každú časť v detskej izbe...bola to taká haluz tam teraz byť," priznala fanúšikom. Ako to vyzeralo počas nakrúcania Hranice v ateliéroch Odsúdených? Pozrite si galériu!


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!