Celeste Buckingham o svojom najväčšom hite: Bomba, ktorá vybuchla úplne nečakane!

Večne usmiata speváčka je hotový multitalent.

Dnes večer bude vďaka Inkognitu všetkým do spevu. Svojou návštevou nás poctí skvelá speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham. Večná optimistka žne úspechy po celom svete nielen vďaka skvelému talentu, ale aj pozitívnemu vyžarovaniu. Celeste chcela byť speváčkou už odmalička, no na strednej neverila, že sa tým dá uživiť, tak šla študovať detskú psychiatriu. "Milujem byť s deťmi. Jedinú prácu, ktorú som mala okrem spevu, bola brigáda v škôlke. Na vlastné deti som už v podstate pripravená, ešte si však musím upraviť svoje zvyky a hlavne mám len dvadsaťjeden," smeje sa 21-ročná rodáčka z Zürichu, v ktorej šľapajach ide aj mladšia sestra Carmel, čo však Celest vníma vyslovene pozitívne. "Nevnímam ju ako konkurenciu, je len dobré, keď prerazí. Už dlhé roky to čaká a teraz to konečne prichádza, je to moje bábo. Ona si to zaslúži, brutálne skladá a spieva," teší sa zo svojej sestry. 

Najviac inšpirácie dievčatá získavajú bežných životných skúseností - z toho, čo bežne zažívajú ony či ich blízki. Svoje myšlienky potom už len pretavia do textu a keď motyka vystrelí, vznikne obrovský hit. Na jeden z nich je Celeste hrdá obzvlášť. "Jeden, ktorý sa mi najviac podaril, je Run, Run, Run. A som hrdá aj preto, že to bola náhoda, nemysleli sme, že z toho bude hit. Dali sme to jednoducho von a ľudia si to pýtali sami a chceli to počuť v rádiách," prezrádza Celeste.  

Mladá speváčka s obľubou dodnes spomína aj na JOJkársky X-Factor, v ktorom zasadla za porotcovskú stoličku. Práve tu si pred dvoma rokmi našla svoju lásku - speváka Matěja Vávru. "X-Factor mi chýba, veľmi rada by som šla do nejakej poroty opäť. Bolo to veľa roboty, no našla som si tam priateľa, takže môžem byť najspokojnejšia," uzatvára s úsmevom Celeste. Uvidíme, ako si s touto talentovanou speváčkou dnes poradia naši hádači.  

Sledujte premiérové Inkognito so skvelou speváčkou Celeste Buckingham dnes o 20:35 na JOJke!