Marošová je po návrate z Belize na nepoznanie: Čo sa skrýva za jej sexi imidžom?

Ako to sympatická herečka robí?

Po šiestich rokoch sme ju včera videli späť na obrazovke. Sympatická herečka Zuzana Marošová sa naposledy objavila na obraze ešte v roku 2011, potom odišla za svojím vtedajším priateľom Karolom Mellom na Belize. Herecký chlebíček vtedy vymenila za úplne iný život v exotickej krajine po boku svojej lásky. Za touto minulosťou však urobila pred pár mesiacmi hrubú čiaru. Zuzana je teraz so svojimi synmi späť na Slovensku a zdá sa, že jej opäť ide karta aj na televíznej obrazovke. Už čoskoro ju uvidíme aj v relácii Všetko čo mám rád či v pripravovanom seriáli Semafór. Samotná herečka si pritom návrat na Slovensko spred pár mesiacov nevie vynachváliť. Netešila sa len na väčšinu rodiny, ktorú celé tie roky nevidela, ale aj na úplne bežné veci. „Tešila som sa na slovenskú prírodu. Po príchode som si uvedomila, ako čisto v skutočnosti máme v našej krajine. Po tom, ako to vyzeralo tam, si všetko oveľa viac vážim. Realita je iná, než ako ju vidíme v dovolenkových katalógoch o Belize. Mimo dovolenkových rezortov vyzerá bežný život úplne inak. Nie sú tam žiadne možnosti pre deti, krúžky a celý ostrov nemá pláž,“ hovorí sympatická 36-ročná herečka.

​Po návrate z Belize sa našťastie doma na Slovensku nestretla so žiadnymi negatívnymi reakciami. „Zatiaľ sa každý usmieva. Možno je to falošný úsmev, ale toto ja neriešim. Pre mňa sú naozaj dôležití ľudia, ktorých mám rada, ktorí majú radi mňa. Každý máme svoj príbeh, svoje problémy. Snažím sa neriešiť druhých ľudí. Ak mňa niekto rieši, tak je to jeho problém,“ pokračuje Zuzana.

Po návrate si okamžite aj spolu so synmi uvedomila, že na Slovensku sa žije neporovnateľne lepšie. „V skutočnosti tu máme všetko, čo potrebujeme. Môžeme si dovoliť jednu-dve dovolenky, máme pekné školy, prostredie, prírodu. Ja som absolútne spokojná aj v tej malej Prievidzi,“ teší sa Zuzana z návratu. Pobyt na Belize jej však rozhodne neuškodil, práve naopak. Teraz vyzerá skvele, vitálne a možno ešte lepšie, než kedykoľvek predtým. Čo sa skrýva za jej atraktívnym imidžom? „Asi si udržiavam pozitívnu energiu a náladu. Každý máme svoje problémy, no netreba zaťažovať okolie. Rada si vypočujem a poradím, no sama nemám rada sťažovanie. Okrem toho pomáha aj box, cvičenie a veľa pohybu. Keď ma niekto vytočí, idem si zaboxovať, endorfíny sa vyplavujú a nemusím nadávať,“ dodáva Marošová.

Celú epizódu Inkognita so Zuzanou Marošovu nájdete v našom bezplatnom archíve!