Veronika Velez-Zuzulová o konci kariéry: Ako hodnotí toto rozhodnutie s odstupom času?

Jedna z najúspešnejších slovenských zjazdových lyžiarok Veronika Velez-Zuzulová nedávno ukončila svoju aktívnu športovú kariéru a stala sa mamou synčeka Jula. Teraz hovorí v relácii Inkognito o tom, či svoje rozhodnutie zavesiť kariéru na klinec neľutuje.

Lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová má za sebou bohatú a úspešnú kariéru, ktorú ukončila pred rokom. Takmer 18 rokov sa preháňala po svahoch Svetového pohára. Veronika sa však len pred pár mesiacmi stala mamičkou vo francúzskom meste Annecy porodila synčeka menom Jul. Chlapček dostal meno po najlepšom priateľovi Zuzkinho otca, ktorý zahynul pri tragickej nehode. Chlapček rastie ako z vody a má slovenské aj francúzske občianstvo. Veronikin manžel na neho hovorí svojím jazykom a ona zase svojím

VIDEO: Veronika Velez-Zuzulová a jej rozlúčka s kariérou v roku 2018:

A hoci je Veronikina lyžiarska kariéra definitívne ukončená, športovkyňa priznala, že je šťastná a darí sa jej aj naďalej. "Vôbec neľutujem, že som sa dala na mamičkovskú kariéru. Za drinou mi smutno nie je, no za ľuďmi mi trocha je. Tým, že som teraz súčasťou niektorých pretekov, s tými ľuďmi sa stretávam a kontakt tam je. Navyše si to teraz veľmi užívam ako divák. Vďaka tomu, že sa Petre darí, môžem sa pozerať na úspešnú Slovenku a prežívať to, čo kedysi prežívali ľudia so mnou,"  prezradila Veronika. Viac o svojom súkromnom živote povie dnes večer v Inkognite. 

Veroniku Velez-Zuzulovú uvidíte v Inkognite dnes o 20:35 na JOJke!